DAYTIME SESSION #7

2013-08-16


● CECE ROGERS (LIVE)
I över 20 år har CeCe Rogers visat sin utomordentliga talang som vokalist, låtskrivare och musiker både på scener över hela världen och med otaliga klassiska produktioner. Det började när Marshall Jefferson såg hans show och rekryterade honom som sångare till houselåten “Someday” som de släppte 1987. Låten gick vidare till att sälja i över 10 miljoner exemplar och idag är CeCes röst en av de mest prestigefyllda rösterna någonsin inom genren. Den karismatiska multiinstrumentalisten kan idag glida mellan spelningar på swing jazzklubbar i hemstaden New York till helgade gospelkyrkor i New Jersey och europeiska superklubbar. En legend i egen bemärkelse som dessutom jobbat med bland andra Luther Vandross, Janet Jackson, Whitney Houston och Aretha Franklin och gudfadern av soul, självaste James Brown, var den som personligen gav den då tonårige Kenneth Jesse Rogers III smeknamnet “CeCe”.

● NEVILLE WATSON
Under 1980-tal i hemlandet England blev Neville Watson hårt biten av acid house och dök rakt in i scenen som resident på ökanda fester samtidigt som han kultiverade en kärlek till den tidens analoga synthar och instrument. Hans liv har kretsat runt house och techno sen dess, men det är hans senaste verk, inspirerade av hans ungdoms ljud, som rönt honom störst framgångar. Med sin tolkning av genren - i synnerhet tillsammans med bulgariska housestjärnan KiNK - smider han av gamla skolans ljudpalett modern klubbmusik.

● MAD MATS & TOOLI
Denna duo har de senaste åren formligen sprutat ut dansmusik från deras olika skivbolag och fester. Mad Mats och Toolis skivbolag Local Talk är med sitt distinkta grön/vita varumärke och genrefria attityd ett av de mest älskade skivbolagen för underjordisk house idag. Förenade av tillika en djup kärlek till, och kunskap, om housemusik bildar Mad Mats och Tooli en stark allians när de tillämpar breda kunskap om musik på dansgolv över hela världen.

● HNNY
HNNY (uttalas med fördel som honung på engelska) debuterade på Studio Barnhus med hypnotiska “I Want To Know What Love Is” 2011 och fortsatte sedan med hyllade släpp på Local Talk. Hittills i år har han hunnit släppa housedängan “Yearning” och en magisk edit på Brandy & Monica. Med HNNY i dj-båset blir det varma minnen av den gamla skolan med stadig blick på framtidens dansmusik och influenser från r'n'b, konstmusik och ost.

HOSTS
● TOMMIE X
● EMMA VERONICA
● FESTAMYSAMAILA

16.00-22.00, 150 kr (200 första gästerna gratis)

Ålder: 21

(T) Skanstull
Hammarby Slussväg 2
118 60 Stockholm

www.tradgarden.com


Närmsta veckanÖppettider

Nu har vi stängt för säsongen. Vi ses nästa sommar!