Duvchi • Vita Bergen • Janice

2016-08-24


DUVCHI
När Jens Duvchi Duvsjö år 2011 gjorde musikalisk entré med singeln Turtleduvs (2011) fick han ett helt land att längta efter mer. P3:s Musikredaktion utsåg låten till Årets bästa och uppföljaren Whole Life Tour (2013) togs emot med samma värme. Förra året släpptes hyllade albumet With the World.

VITA BERGEN
Ledda av William Hellström och Robert Jallinder har Vita Bergen tagit sig via hemstaden Göteborgs svartfester till att göra sig ett namn på indiescenen i Europa. De har turnérat intensivt i Tyskland, Schweiz, Danmark och Finland, legat etta på Itunes albumlista och haft 800 personer hängandes på dörren när de sålde ut Pustervik i hemstaden Göteborg. Singlarna Curtains, Alexia och In the City har legat stadigt på P3s spellista. Särskilt utmärkande för Vita Bergen är deras energifyllda och känslostormande liveshower. Med ett starkt liveband och två hämningslösa frontfigurer kan vad som helst hända. Och vad som helst har hänt: allt från hjärnskakningar till järnspikar genom fötterna.

JANICE
Janice släppte i slutet av april debutsingeln ”Don’t need to” som direkt blev en favorit på P3 och utsågs till ”Veckans låt” av musikredaktörerna, men hyllades även internationellt av musikbloggar så som som Neon Gold, The Line of Best Fit och Idolator. ”Don’t need to” gick in på Spotifys världs-viral-topplista och låg bland annat ett tag som #2 i Australien. Kort därpå följde Janice upp med singeln ”Secrets” där hon återigen gläntar på dörren till sin svala r&b-värld och de minnen och ord som ännu inte sagts.

Janice har en röst och koolness omöjlig att ignorera. Hon är 21 år och från Stockholm – med mer svärta och djup i rösten än Billie Holiday. Sedan tonåren har hon fostrats musikaliskt i Tensta Gospel Choir, likt bland andra Lykke Li, Seinabo Sey, ELIAS och Mapei. Just nu arbetar hon på ny musik som kommer i höst.

Ålder: 21 år
17.00-22.00, 150 kr
22.00-01.00, Fri entré


Närmsta veckanÖppettider

Nu har vi stängt för säsongen. Vi ses nästa sommar!