Live Sessions: Wiley (UK) & AJ Tracey

2017-05-31


WILEY (UK)
Live sessions drar igång med legendariska grimerapparen Wiley. Ni som varit med från grimens början vet vilken pionjär och influens han varit och fortfarande är för scenen. Trots att han tagit ett steg åt ett mer kommersiellt håll med bland annat sin “Wearing my Rolex” så är grunden och rötterna i musiken där han började densamma. Hans “eskis” (beats på Wileys språk) har även de kvar råheten som redan fanns där in the beginning. Vi är säkra på att Wiley kommer att få oss att vilja dansa ändå till “6 ó clock in the morning”.

Efter sitt senaste album ”Godfather” är det dax för nästa kapitel i Wileys historia och tack och lov för det så är det äntligen dax för hon att entra vår scen. Vi är stolta - superstolta - att få inleda sommarens live sessions med denna for true shining star.

AJ TRACEY (UK)
Efter succé på MTV Brand New, BBC Sound of 2017 och utsålda arenor i hela Europa är han helt klart West London’s stora musikexport i år. Han tog avsked av radiosändningarna 2014 för att ge publiken ett cleant sound. Med ett nytt album och en headline turné i samband med sin nya release i UK är vi sjukt stolta över att han är i SWE för att braka igång den här Trädgårdssommaren.

DJ’S:
MAXIMUM (UK) (TBC)
DESTINY
Assia_Trestreck

Inträde: 120kr
Åldersgräns: 21 år


Närmsta veckanÖppettider

Nu har vi stängt för säsongen. Vi ses nästa sommar!